NGG Global Consulting Solutions

NGG Global Consulting Solutions is sinds 1994 dé specialist in business excellence-oplossingen. Met wereldwijd meer dan 100 medewerkers biedt NG Groep oplossingen en diensten die organisaties instaat stelt te excelleren.

Wij bieden volledig geïntegreerde producten en diensten, ontwikkeld met de laatste kennis, toonaangevende methoden en instrumenten. Afgestemd op de behoeftes van onze klant.

NGG is onderverdeeld in drie sub-organisaties, allen met een eigen expertise gebied:

– NGG organizational engineering solutions
– NGG Human Capital Management Solutions
– NGG Management & Learning Solutions

Wij leveren integrale oplossingen voor organisaties, gebaseerd op jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van de verschillende bedrijven welke onder NGG vallen.

NGG bedient klanten uit diverse sectoren: automotive & transport, gezondheidszorg, communicatie, retail, farmaceutische producten, high-tech, bank-, verzekerings- en financiële instellingen, gemeenten en openbare instellingen.

NG Groep begrijpt de kenmerken van de verschillende markten en integreert deze kenmerken in de geboden oplossingen.
De groep opereert wereldwijd en helpt internationale organisaties die een macro-visie willen integreren met een goed begrip van de lokale behoeften in verschillende landen.

NGG heeft een uitgebreid netwerk van internationaal partners. De samenwerking met deze partners, stelt NGG instaat tot een “Glokale” benadering; de integratie van de corporate visie en strategie enerzijds en de behoeften, kenmerken en beperkingen van lokale vestigingen anderzijds.