NGG Global Consulting Solutions

NGG Global Consulting Solutions har specialiseret sig i “Business Excellence” løsninger siden 1994.
NGG har mere end 100 ansatte, tilbyder sine tjenester til en lang række virksomheder verden over, leverer løsninger og services, der gør organisationer i stand til at udfolde deres fulde potentiale.
De fuldt integrerede løsninger og produkter er baseret på stor professionel viden, førende metoder og værktøjer, der individuelt tilpasses behovene hos den enkelte kunde.

NGG består af tre virksomheder:

– NGG Organizational Engineering Solutions
– NGG Human Capital Management Solutions
– NGG Management & Learning Solutions

Vi specialiserer os i at yde helhedsorienterede løsninger til virksomheder og organisationer, baseret på mere end 20 års akkumuleret professionel viden og erfaring.

NGG har en bred vifte af kunder fra forskellige brancher: Biler & Transport, Sundhedsvæsen, Kommunikation, Detailhandel, Lægemidler, Hightech, Bank, Forsikring og Finansielle institutioner, Kommuner og Offentlige institutioner.

NGG forstår forskellige markeder og industriers karakteristika og sikrer, at de foreslåede løsninger, tilpasses de særlige kendetegn for branchen som helhed og den enkelte virksomhed i særdeleshed.

NGG opererer i hele verden og leverer løsninger til globale organisationer, der ønsker at implementere en overordnet vision under hensyn til og med en dyb forståelse af de lokale kompetencer og karakteristika, der er på forskellige markeder.

NGG har et professionelt globalt netværk af samarbejdspartnere og arbejder med organisationer i en lang række lande. NGG’s partnere arbejder med afsæt i en “Glocal” tænkning – en integration mellem virksomhedens vision og strategi og lokale branchers behov, egenskaber og begrænsninger. Alle opgaver løses med stor respekt for de kompetencer og den viden, der er i enhver organisation.